Thaise Massage Sang Dee

Jouw oase van ontspanning en rust


De massages

Je kunt bij Thaise Massage Sang Dee terecht voor Traditionele Thaise massage, duo massage voor twee personen (ieder met zijn eigen masseuse), (deep tissue) sportmassage, ontspanningsmassage, hoofd-, schouder-, nek- en voetmassage.

Onze massages helpen bij hoofdpijn, rugpijn, spierpijn, tennisarm, RSI. Maar ze zijn ook zeer ontspannend. Zo kun je heerlijk relaxen na bijvoorbeeld een lange werkdag.

Indien je slecht ter been bent gelieve dit aan ons aan te geven bij de reservering, dan kun je behandeld worden op de begane grond.

Gun je een moment voor jezelf en kom voor een korte of lange behandeling. We zullen goed voor je zorgen.


*****************

 


Wij zijn van origine een Thaise massagesalon, wij geven vele massages op allerlei gebied om het voor jou zo prettig mogelijk te maken, en klachten die pijn veroorzaken te behandelen. Vaak zijn deze klachten al een tijd aanwezig en blijft men er te lang mee doorlopen. Wij proberen bij de eerste behandeling vast te stellen, welke klachten jij daadwerkelijk heeft. Uiteraard behandelen wij jij ook als je graag een ontspanningsmassage wilt zodat jij weer herboren naar huis gaat.

Wij willen jou dan ook graag uitleggen wat wij allemaal doen. Bij elke afspraak die je bij ons maakt onderzoeken wij altijd of en wat voor klachten er zijn en waar deze zich bevinden. In overleg met jou gaan wij aan de slag.

Hieronder geven wij een overzicht van wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen.


** Verhelpen en onderhoud spierklachten en problemen ( geen harde massage):

Hieronder valt ook de originele Thaise Massage (met olie) Jij kunt dan ook kiezen uit een zachte of medium harde massage. Gemiddeld duurt een massage 60 minuten, maar korter en langer kan ook. Soms zijn de hoeveelheid klachten veel, waardoor we niet het hele lichaam kunnen behandelen in 60 minuten, wij behandelen dan de aanwezige pijnplekken en maken indien nodig een vervolgafspraak.

Wij merken dat wij steeds meer cliënten krijgen die echt heel veel problemen hebben met gewrichten en spieren. Veel van deze cliënten komen naar ons omdat de fysiotherapeut niet verder kan, of omdat ze een blessure hebben opgelopen bij het sporten of werk of klachten in de gewrichten na een operatie.

Wij durven hierbij te zeggen dat wij vele klachten kunnen oplossen of duidelijk kunnen verlichten. Vaak zal er een aantal keren een behandeling nodig zijn, ook geven wij aan dat het regelmatig onderhouden van behandelingen nieuwe problemen kunnen voorkomen.


** Duo massage (*):

Deze massage wordt bij ons veelvuldig geboekt, jij kunt dan met jouw partner, vriend, vriendin of kind komen. Een ieder krijgt een aparte masseuse, waarbij een ieder zelf zijn massage kan kiezen, dat is geen probleem. Jij ligt dan samen in 1 ruimte of indien jij dat prettig vindt toch apart maar wel op hetzelfde moment. Als men tijdens een Duo massage vraagt om een sportmassage dan kan dat uiteraard, echter zal er dan uitgaande van 60 minuten € 10,- extra worden berekend voor de persoon die de sportmassage heeft gehad.       

Eindelijk hebben wij de mogelijkheden tot Duo massages kunnen uitbreiden, wij kunnen nu meerdere Duo massages op hetzelfde tijdstip uitvoeren. Ook is de capaciteit voor single behandelingen uitgebreid.                     

(*) Ook een massage met een derde persoon erbij is bij ons te reserveren, graag wel bij de reservering dit aangeven. 


** Ontspanningsmassage: (voet tot hoofd) geen harde massage

Dit is een massage die verschillende behandelingen kan hebben. Zo zal de ene persoon heerlijk relaxt een zachte massage ondergaan, maar ook andere willen een relaxmassage waarbij klachten van veelal rug, nek, schouders, onderrug of benen worden meegenomen, maar de behandeling toch op een rustige manier wordt uitgeoefend. Ook komt vaak voor dat dat armen niet meer goed omhoog kunnen, wij zullen dat op een speciale manier behandelen.


** Sportmassage ( Medium of Harde massage):

Die geven wij aan vele cliënten van ons. Wij hebben gemerkt dat er toch misverstanden zijn op dat gebied. Een ieder ervaart een sportmassage anders. Wat wij vaak merken is dat men regelmatig bij vastzittende spieren er gevraagd wordt om een sportmassage. Dat is niet altijd nodig, soms is een andere behandeling doeltreffender.

Een gedegen sportmassage vraagt heel veel energie van onze medewerkers. Cliënten die veel sport beoefenen hebben over het algemeen vaak harde spieren, als je deze goed wil behandelen zullen wij eerst de spieren toegankelijk moeten maken. Daar hebben wij zo onze methodes voor.

Vaak zijn spieren hard en zit alles behoorlijk vast. Wat wij dan kunnen toevoegen is het volgende: om spieren makkelijker los te maken lopen wij over jouw achterzijde heen, de spieren worden dan los en kunnen dan makkelijker en soepeler bewerkt worden.


** Deep Tissue ( Medium of Harde massage):

Die geven wij aan vele cliënten van ons. Wij hebben gemerkt dat er toch misverstanden zijn op dat gebied. Een ieder ervaart een deep tissue massage anders. Wat wij vaak merken is dat men regelmatig bij vastzittende spieren er gevraagd wordt om een deep tissue massage. Dat is niet altijd nodig, soms is een andere behandeling doeltreffender.
Een gedegen deep tissue massage vraagt heel veel energie van onze medewerkers. Cliënten die veel sport beoefenen hebben over het algemeen vaak harde spieren, als je deze goed wil behandelen zullen wij eerst de spieren toegankelijk moeten maken. Daar hebben wij zo onze methodes voor.
Vaak zijn spieren hard en zit alles behoorlijk vast. Wat wij dan kunnen toevoegen is het volgende: om spieren makkelijker los te maken lopen wij over jouw achterzijde heen, de spieren worden dan los en kunnen dan makkelijker en soepeler bewerkt worden.


** Spierbehandeling:

Bij ons kunt je ook een aparte spierbehadeling krijgen, met of zonder olie. We lopen dan over jouw lichaam, deze manier van behandelen zal de spieren los maken, en veel spanning wegnemen.


Algemeen:

We zouden nog wel 50 behandelingen kunnen omschrijven maar dat is teveel. Waar het omgaat is dat elke behandeling anders is omdat deze op de persoon wordt toegepast zoals deze haar of zijn klachten behandeld wil zien. Wij willen dat onze cliënten krijgen waarom ze vragen.

Wij hebben in totaal 7 masseuses die bij ons in roulatie werken. Onze masseuses verstaan hun vak en weten zeker waarmee ze bezig zijn en jarenlange ervaring hebben.

Ook vinden wij het heel belangrijk dat jij als cliënt blijft aangeven tijdens de massage of het soms wat harder mag of juist wat zachter moet, daarom zoals al eerder gezegd wordt de massage op de persoon zoals die het wilt toegepast.

Ook geven wij advies na de behandeling wat ons het beste lijkt voor jou als cliënt om klachten te voorkomen, maar ook over eventueel een behandeltraject. Ook maken wij graag een factuur voor je zodat jij deze bij jouw werkgever of jouw eigen bedrijf kunt declareren.

Voor de zekerheid vermelden wij nogmaals dat wij een salon zijn die graag op een normale wijze behandelingen doet. Er is dan ook geen enkele mogelijk voor seksuele handelingen of vragen daarover. Mocht iemand daar toch hierover wil beginnen zal deze worden verzocht de salon te verlaten, en indien nodig doen wij aangifte.


Bezittingen:

Bij ieder massagebed staat een bakje waarin jij jouw sieraden kunt plaatsen, vergeet deze na afloop niet leeg te halen.


Wij zijn je graag van dienst.


Team Sangdee

               

Zie onze Huisregels

E-mailen
Bellen
Map
Info