Thaise Massage                                Sang Dee                 

Jouw oase van ontspanning en rustHuisregels


Beste Cliënt,

Na de laatste versoepelingen van de maatregelen mogen wij tot 21:00 uur openen. Vanaf donderdag 27 januari 2022 kun je bij ons tot 21:00 uur terecht.


Onze masseuses zijn allen volledig gevaccineerd. Voor jouw en onze veiligheid, dragen de masseuses een mondkapje, en vragen wij je de handen te reinigen. Een mondkapje is voor jou niet verplicht maar stellen wij op prijs.

Wij hebben de laatste tijd steeds meer te maken met No-show. Wij hebben daar financieel last van. Als je door omstandigheden niet kunt komen, geef het tijdig door. Als wij een no-show moeten noteren kan je bij ons niet meer boeken zonder vooruitbetalen. 

 

Als u ons wilt bereiken voor vragen of andere zaken, kunt u bellen naar 0623422522 of mailen, we helpen u dan graag verder.

Hartelijk dank,

Team Sangdee*****************************************************************************************************************


Geachte klant,

Wij zijn een bedrijf op het gebied van traditionele Thaise Massage en alle soorten spierklachten.

Voor alle duidelijkheid vragen wij u rekening te houden met het volgende:

In onze salon worden onder geen enkele beding Erotische of Seksuele handelingen verricht,  en worden ook niet toegestaan. Vragen hiernaar wordt beslist niet gewaardeerd.

Wij willen graag uw lichamelijke klachten verhelpen, echter daarbij is het bovenstaande niet van toepassing.

Team SANG DEE


Anders wordt hij boos....E-mailen
Bellen
Map
Info