Thaise Massage                                Sang Dee                 

Jouw oase van ontspanning en rustHuisregels


Beste klant,

Onze masseuses zijn allen volledig gevaccineerd. Voor jouw en onze veiligheid, dragen de masseuses een mondkapje, en vragen wij je de handen te reinigen. Een mondkapje is voor jou niet verplicht maar stellen wij op prijs.

Wij hebben de laatste tijd dagelijks te maken met no-show. De situatie is van dien aard dat wij genoodzaakt zijn bij no-show, de betreffende klant te blokkeren voor verdere afspraken. Ook zullen wij bij Duomassages nieuwe klanten vragen de Duomassage vooraf te voldoen omdat juist bij deze massage de no-show zeer hoog is. Als je door omstandigheden niet kunt komen geef dat aan ons door 4 uur voor de afspraak, dan kunnen wij nog een ander blij maken

Als je ons wilt bereiken voor vragen of andere zaken, kun je bellen naar 0623422522 of mailen, we helpen je dan graag verder.

Hartelijk dank,

Team Sangdee*****************************************************************************************************************


Geachte klant,

Wij zijn een bedrijf op het gebied van traditionele Thaise Massage en alle soorten spierklachten.

Voor alle duidelijkheid vragen wij u rekening te houden met het volgende:

In onze salon worden onder geen enkele beding Erotische of Seksuele handelingen verricht,  en worden ook niet toegestaan. Vragen hiernaar wordt beslist niet gewaardeerd.

Wij willen graag uw lichamelijke klachten verhelpen, echter daarbij is het bovenstaande niet van toepassing.

Team SANG DEE


Anders wordt hij boos....E-mailen
Bellen
Map
Info