Thaise Massage Sang Dee

Jouw oase van ontspanning en rust

Over mij

De masseur

Ik ben Supanne en ben geboren in Chiang Mai Noord in Thailand.

Ik woonde in een klein dorpje in de bergen. Veel mensen hadden een boerderij en verbouwden daar rijst en groenten. Mijn ouders werkten heel hard om een redelijk bestaan te hebben.

Toen ik jong was hielp ik mijn ouders met het verbouwen van de rijst en groenten. Wanneer mijn ouders thuiskwamen moest ik hen masseren en over hun rug lopen omdat ze door het fysiek zware werk op het land veel last van hun spieren hadden.


Mijn Oma gaf ook massages en veel mensen kwamen bij haar, ik ben haar toen ook gaan helpen, en zo heb ik het geven van de massages geleerd. Toen ik naar Nederland kwam merkte ik dat er hier veel vanachter de computer wordt gewerkt, in tegenstelling tot mijn geboorteland. En dat dit bureau-werk ook veel klachten met zich meebrengt, zoals nek-, rug-, arm- en beenklachten.


In Thailand heb ik in 2001 mijn diploma gehaald, eigenlijk had ik al veel ervaring met massage opgedaan, maar ik wilde ook gediplomeerd worden. Ik wilde van massage mijn vak maken, en dat is gelukt. Al heel veel jaren heb ik dan ook dit beroep uitgeoefend gebaseerd op de echte traditionele Thaise massage.


Nu ben ik heel blij dat ik mijn eigen salon kan beginnen samen met mijn medewerkers.


Zie onze Huisregels

E-mailen
Bellen
Map
Info